Vi ansetter!

Siden starten i 2022 har Digital Strategi vært i solid vekst. Vi har allerede fått solide merkevarer som kunde og kjenner nå behovet for å utvide teamet. Som oppstartsbedrift vil du få mye ansvar og mulighet til å påvirke retningen til selskapet. Se våre ledige stillinger og søk i dag!

Digital rådgiver

Brenner du for digital markedsføring og salg? Rådgivere i Digital Strategi har som oppgave å sørge for at våre kunder har den mest optimale digitale strategien. Som strateg med kunnskap om de forskjellige mediene stoler kundene på dine råd når det kommer til hvordan vi kan hjelpe dem til å nå sine markedsmål. Stillingen innebærer salg og arbeid med egen portefølje.

Markedsfører

Synes du det er spennende å lage fengende budskap som treffer den riktige målgruppen i de aktuelle kanalene? Vi søker en markedsfører som kan gjøre våre kunder synlig med Google Ads, i Sosiale medier og som har erfaring med SEO. Er du ekspert på alt eller kan mye om litt er det godt mulig at du er den rette kandidaten for oss. Vi søker uansett etter en dyktig markedsfører som ønsker å ta Digital Strategi til nye høyder!

Søknader sendes til:

lasse@digitalstrat.no
950 14 646​

Andre artikler

Suksess med Facebook-annonsering!

Vår kunde O. Solberg Thomsen ønsket å «booste» salget av elbilladere. Vi tok utfordringen og skapte en påvirkningskampanje i sosiale medier. Resultatet var mer enn

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!