Sosiale medier

I sosiale medier kan din bedrift treffe en spesifikk målgruppe svært effektivt og rimelig. I tillegg er annonsering i sosiale medier utrolig målbart. Sosiale medier er med andre ord et viktig verktøy for din bedrift å bruke dersom du ønsker å bygge merkevare eller påvirke potensielle kunder.

En hjemmeside er “ansiktet” til en bedrift på internett. Det er en platform hvor kunder og brukere kan finne informasjon om aktøren de er ute etter.

Hvorfor bruke Digital Strategi på sosiale medier?

Bli synlig i
sosiale medier!

Synlighet

Nå ut til din målgruppe med et spesifikt budskap i et geografisk område basert på interesser og demografi.

Branding

Bygg merkevare og øk gjennkjennelseseffekten ved å kommunisere med dine kunder i Sosiale medier.

Konverteringer

Gjennom økt trafikk vil vi skape flere konverteringer.

Aktøren for deg
innen SoMe

Digital Strategi har god erfaring med annonsering i sosiale medier og vet hvilke strategier man bør bruke for å oppnå ulike resultater. Vi kan bistå med både organiske- og annonserte innlegg, og hjelper deg med å være synlig i de SoMe-kanalene som er best for å nå din målgruppe.

I 2021 var ca. 70% av nordmenn over 18 år aktiv på Facebook hver eneste dag. Selv om brukere i alderen 18-29 år har hatt en svak nedgang siden 2017, har alle andre aldersgrupper økt i antall. I tillegg var det en solid økning i tid brukt på Facebook. Ca. 50% av nordmenn over 18 år bruker Snapchat hver dag, og både Instagram og TikTok har hatt en økning i bruk. Det er med andre ord mange gode kanaler å bruke, men hva passer din bedrift best?

Hvilken SoMe-kanal skal jeg bruke?

«Ja, takk, begge deler» var det en kjær gul bamse som sa en gang, og når det kommer til sosiale medier er det ikke å forakte å være mest mulig synlig i alle kanaler. I de forskjellige SoMe-kanalene er det imidlertid forskjellig brukeradferd og ikke minst forskjellig overvekt av aldersgrupper. Man bør derfor legge mest fokus på den kanalen som treffer målgruppen din og målet for annonseringen best. Med analyseverktøy og harde, kalde fakta vil Digital Strategi hjelpe deg med å velge den SoMe-kanalen du bør styrke din synlighet i.

Avgjørende faktorer for å velge riktig SoMe-kanal

Hvilken aldersgruppe ønsker du å treffe?

Er du rettet mot B2B eller B2C?

Er formålet handel i nettbutikk?

Ønsker du å generere leads?

Skal du bygge merkevare?

Ønsker du trafikk til nettsiden?

Skal du annonsere for flere produkter/tjenester samtidig?

Vi hjelper din bedrift i
sosiale medier!

Digital Strategi kan opprette helhetlige bedriftssider i de SoMe-kanalene du ønsker. I tillegg hjelper vi din bedrift med synlighet i form av organiske- og annonserte innlegg, leadsgenerering og påvirkning i alle kanaler.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!