Om oss

Hvem er vi og hva er Digital Strategi sine verdier?
 

En hjemmeside er “ansiktet” til en bedrift på internett. Det er en platform hvor kunder og brukere kan finne informasjon om aktøren de er ute etter.

Digital Strategi

Hvem er vi?​

Digital Strategi AS ble startet i 2022 av Lasse Ellingsen. Teamet består i dag av en gjeng kloke hoder hvor alle har erfaring fra forskjellige medie- og reklamebyrå i Bergen.

Drømmen om å skape et mindre byrå, med tette kunderelasjoner og god oppfølging har ført til etableringen av Digital Strategi. Vi tilbyr det meste en bedrift må ha innen digital markedsføring: alt i fra nettsider til annonsering og reklamefilmer. Grunnidéen bak selskapet og våre tjenester er imidlertid å utarbeide den mest optimale digitale strategi for våre kunder basert på analyser og data. 

Vår misjon er å hjelpe våre kunder til å få økt omsetning, bedre synlighet og en sterkere merkevare. Digital Strategi legger stor vekt på personlige relasjoner og vi skal være et fremoverlent selskap som hele tiden tilpasser oss de medier som gir resultater. 

Når våre kunder føler seg ivaretatt, oppnår gode resultater og våre eksperter er blant de beste i bransjen – da har vi nådd våre mål! Velkommen til oss.

Hva gjør Digital Strategi annerledes?

Digital Strategi har 3 kjerneverdier som vi tror skiller oss fra andre aktører i bransjen. Dersom vi etterlever våre verdier tror vi det vil danne grunnlaget for et langt og godt samarbeid med våre kunder. Våre verdier er:

Ærlig, Ryddig og Redelig

Digital Strategi jobber for å vere en aktør i markedet som ansatte er stolte av å fronte, og som kunder kan være stolte av å samarbeide med. Mange aktører har hatt dårlige erfaringer med vår bransje - det skal vi gjøre noe med!

Oppfølging, Oppfølging, Oppfølging

Vi vet at et tett samarbeid er avgjørende for et godt samarbeid. Vi vil derfor gjøre vårt ytterste for å følge opp og sørge for at du som kunde blir ivaretatt.

Gode resultater til fornuftige priser

Med fornuftige priser vil våre kunder få mer penger å bruke på annonsering - som igjen kan gi bedre resultater. Dette tror vi vil føre til et lengre samarbeid enn om vi på kort sikt har høyere administrasjonskostnader. Vinn-vinn for både oss og våre kunder med andre ord.

Hvorfor velge oss?​

Ærlig, ryddig og redelig

Vårt mantra er å være ærlig, ryddig og redelig. Er det viktig for deg å bruke et mediebyrå med slike verdier er vi kanskje byrået for deg?

Relasjon

Vårt mål er ikke å bli størst. Vi vet at det er viktig å forstå hva som er unikt med din bedrift og vil derfor ha en personlig relasjon til deg. Hos oss skal du ikke føle deg som et nummer i køen.

Kvalitet til god pris

Vi er ikke blant de store og ei heller blant de dyre. Vi leverer de riktige tjenestene til gode priser med gode resultater!

Ditt mål - vårt mål

Det som er ditt mål er vårt mål, og vi kan vise deg hvordan du når det med digital rådgivning som baserer seg på analyser, data og fakta!

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!