Ny nettside til Kjell Hansen Elektro

Kjell Hansen Elektro er et veletablert elektroselskap i Bergen med over 80 års historie. Kjell Hansen Elektro omsetter for over 100 millioner i året, har over 50 ansatte og leverer elektrotjenester til både private og bedrifter i Bergen og omegn. De siste årene har de hatt fokus på bærekraft og miljø, og har i den anledning blitt sertifisert som miljøfyrtårn og skiftet ut bilparken til elbiler. I tillegg har de hatt ekstra fokus på fremtidsrettede produkter som solceller på tak, varmepumper, elbilladere osv.

Oppdrag:

Nettsiden til Kjell Hansen Elektro hang imidlertid igjen i fortiden og hadde et sårt behov for oppgradering. I tillegg var det et ønske om å ha en strategi og en god plan for markedsføringen, slik at Kjell Hansen Elektro kan nå sine markedsmål.

Utførelse:

Vi startet oppdraget med Digital Rådgivning hvor vi avdekket nåsituasjonen til Kjell Hansen Elektro på nett. Blant de viktigste funnene kom det frem at det var et stort potensial for annonsering på Google, muligheter for påvirkning i SoMe og ikke minst at nettsiden måtte utbedres.

  • For å løfte det profesjonelle inntrykket ble det derfor produsert bildebank med flotte beskrivende bilder. 
  • Nettsiden ble laget med fokus på design, brukervennlighet og med god bruk av oppfordring til kontakt. 
  • Det ble laget en strategi for påvirkende markedsføring i sosiale medier rettet mot de forskjellige målgruppene til Kjell Hansen Elektro. 
  • For å være synlig for alle dem som søker etter Kjell Hansen Elektro sine tjenester er det laget søkeordsannonser på Google Ads med remarketing ifa. display-bannere. 

Kjell Hansen Elektro har nå et godt digitalt fundament og er representert i de viktigste kanalene med en gjennomtenkt digital strategi som allerede gir resultater. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Hva sier kunden?

«Vil gjerne gi tilbakemelding på hvor fornøyd vi i Kjell Hansen Elektro er med den nye hjemmesiden vår. Med hjemmesiden som vårt ansikt utad, er det viktig for oss at den er representativ og speiler hvem vi er, og dermed ble listen lagt høyt. I tillegg ønsket vi at siden skulle gjøre det enkelt for kunder å raskt finne frem til informasjonen de søker, og veldig enkelt kontakte oss. Altså var det behov for at dere i Digital Strategi forstod godt hvem vi er og klarte å formidle dette gjennom tekst og bilder, og også behov for innovativt design og tekniske løsninger. Organiseringen av prosessen for å få dette til, var oversiktlig og systematisk, der dere i Digital Strategi gav oss en plan for prosjektet, og organiserte alt det var behov for som for eksempel fotograf, logoer etc. Vi satte også stor pris på den gode dialogen og møtene vi hadde underveis i prosessen, og ikke minst den genuine interessen dere hadde for å bli kjent med og forstå oss, og vi tror dette var en av nøklene til det gode resultatet. Designet og de tekniske løsningene er fremtidsrettede, effektive, profesjonelle og vennlige; akkurat som oss. Kort fortalt så er vi strålende fornøyd, tusen takk!»

Andre artikler

Suksess med Facebook-annonsering!

Vår kunde O. Solberg Thomsen ønsket å «booste» salget av elbilladere. Vi tok utfordringen og skapte en påvirkningskampanje i sosiale medier. Resultatet var mer enn

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!