Foto & video

Det sies at «bilder sier mer enn tusen ord», men med video kan man si langt mer samtidig som man holder på interessen til seeren mye lengre. Digital Strategi vet at det er viktig med godt bilde- og videomateriell som presenterer bedriften, de ansatte, produkter eller tjenester på en god måte. Det skal være en rød tråd gjennom alt materiell, og bildene må være tilpasset de flatene de skal brukes på, som f.eks. på nettsiden, i annonser eller i sosiale medier. 

En hjemmeside er “ansiktet” til en bedrift på internett. Det er en platform hvor kunder og brukere kan finne informasjon om aktøren de er ute etter.

Hva kan vår fotograf gjøre for deg?

Presenter din bedrift med et profesjonelt uttrykk!

Bildebank

Produksjon av komplett bildebank for bedriften.

Portrettbilder

Presenter de ansatte på en profesjonell måte.

Produktbilder

Leveres med hvit bakgrunn eller i naturlig miljø.

Reklamefilm

Vi bistår med alt i fra dokumentar og intervju til reklamefilmer og kortsnutter.

Sosiale Medier

Produksjon av innhold til sosiale medier.

Video

Digital Strategi leverer bildebanker av høy kvalitet og reklamefilmer for våre kunder. Video er spesielt viktig i annonsesammenheng da man på få sekunder skal klare å fange interessen til målgruppen. Vi vet også at flere SoMe-kanaler favoriserer innlegg med video slik at man oppnår økt rekkevidde. Da er det vel så viktig å presentere budskapet i form av en reklamefilm.

Digital Strategi har god erfaring med å lage filmer som skaper interesse og som får frem budskapet på en flott og fortellende måte. Om du ønsker videopresentasjon av din bedrift, produktspesifikke filmer, intervju eller annet videoinnhold er vi klar til å hjelpe deg.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!