Digital rådgivning​

Med digital rådgivning fra Digital Strategi får du svarene på om bedriftens
markedsføring er på riktig vei mot målene, i tillegg til rådgivning innen digital synlighet.

"En god digital strategi handler om å sette seg mål, lage en plan basert på analyser og data, og utføre tiltak for å nå målet."

Har din bedrift behov for digital rådgivning?

Hva er en
digital rådgivning?

Analyse

Omfattende analyse av bedriftens digitale synlighet.

Rådgivning

Vi fungerer som en rådgivende part som er tilgjengelig for sparring rundt markedsaktiviteter.

Evaluering

Er markedsføringen på riktig vei? Når bedriftene målene? Med digital rådgivning får du svarene på hva som fungerer og hva som må endres for å nå dine mål.

Hvorfor en
digital strategi?

Alle bedrifter som bruker penger på markedsføring ønsker å få mest mulig ut av de tiltakene de bruker. For de fleste bedrifter handler det om konverteringer i form av henvendelser eller handel i nettbutikk. Men bak en god digital markedsføring ligger det mye mer enn bare et ønske om å få mest «value for money» ut av tiltakene. Man må ha en målrettet strategi basert på analyser, data og fakta.

En god digital strategi handler om å sette seg mål, lage en plan basert på analyser og data, og utføre tiltak for å nå målet. I løpet av tiltaksperioden må man også analysere fremdriften og optimalisere tiltakene for å oppnå de beste resultatene. Digital Strategi bruker objektive analyseverktøy for å gi svar på essensielle spørsmål for å utarbeide en plan. I tillegg vil våre spesialister sørge for jevnlig oppdatering på utviklingen av tiltakene.

Hva bør planen inneholde? ​

For å lage en god plan for markedsføringen må en vite hvordan bedriften er stilt i dag. Er fundamentet for markedsføringen godt nok? Hvilke tiltak har blitt utført tidligere og hvordan var resultatene fra disse? Hvor synlig er bedriften i søkemotorer? Hvem er målgruppen? Treffer bedriften målgruppen i sosiale medier? Er det potensial når det kommer til konvertingsoptimalisering på nettsiden? Listen er lang av spørsmål som må besvares, og Digital Strategi  bruker objektive analyseverktøy for å gi svar på nettopp dette. Tall lyger ikke – og da slipper man å bruke tid på synsing, prøving og feiling, og kan lettere ta en avgjørelse basert på harde, kalde fakta.

Hva er konverteringsmål? ​​

Når en bruker av nettsiden din gjør det du ønsker at brukeren skal gjøre kalles det for en konvertering. Et konverteringsmål er altså et mål for en ønsket handling. Konverteringsmål kan være kjøp i en nettbutikk, nedlastning av et prospekt, innsendt kontaktskjema eller prisforespørsel. Uten et mål er det umulig å vite hvilken vei man skal gå. På grunn av dette er målet for markedsføringen noe av det viktigste i strategien. Med digital rådgivning hjelper vi din bedrift med å definere både mikro- og makromål for markedsføringen, og viser hvordan målene kan nås. 

En markedsplan bør inneholde faktabasert data for å gi svaret på hvilke tiltak bedriften bør bruke i sin digitale strategi.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat!